Ontslagen prostituee takelt agente toe

 1. Zo pakt Brugge overlast van ‘te luide bootjesmannen’ aan: “Van slechte wil was absoluut geen sprake”
  PREMIUM

  Zo pakt Brugge overlast van ‘te luide bootjesman­nen’ aan: “Van slechte wil was absoluut geen sprake”

  Er is een oplossing gevonden voor de heisa rond de ‘te luide’ schippers van de toeristenbootjes in Brugge. Schrijver en Bruggeling Rik Vanwalleghem uitte vorige week zijn ongenoegen over de overlast, en dreigde er zelfs mee de stad in gebreke te stellen. Het stadsbestuur zat samen met een delegatie van de rederijen en nu moet blijken of de afgesproken maatregelen toereikend zijn. Al was er één voorstel dat meteen van tafel werd geveegd.
  Brugge
 1. Yann Gboho overtuigde met puike assist bij Cercle Brugge tegen Genk:“Geduldig blijven en hard werken”
  voetbal JPL

  Yann Gboho overtuigde met puike assist bij Cercle Brugge tegen Genk:“Geduldig blijven en hard werken”

  Ook tegen Racing Genk zette Cercle Brugge vrijdagavond weer een stevige prestatie neer. Na Union, Club Brugge en Standard kon ook de leider niet winnen op bezoek bij de Vereniging. Of het zoveelste gelijkspel tegen één van de topteams binnen een maand een plaats in de Europe Play-Offs oplevert blijft koffiedik kijken, maar Miron Muslic zag vooral dat zijn jeugdig team na een moeilijk vierde kwartier de rug rechtte. En een huizenhoge strafschop niet kreeg.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 3. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.