Kuieren langs het Begijnhof: de liefdesroute brengt je langs idyllische plaatsen in het Venetië van het Noorden.
Volledig scherm
PREMIUM
Kuieren langs het Begijnhof: de liefdesroute brengt je langs idyllische plaatsen in het Venetië van het Noorden. © Benny Proot

Ontdek met je date de liefdesroute van Brugge: “Een romantische manier om elkaar te leren kennen, en nog gezond ook”

BruggeOp zoek naar een originele eerste activiteit als datend koppel? Dan kan je vanaf nu de liefdesroute van Brugge uitproberen. Dat is een idee van relatiekantoor Soulmate 4 Life. “Brugge heeft al zoveel fiets- en wandelroutes, maar nog geen enkele die in in het teken staat van de romantiek, gecombineerd met leuke horecazaken”, zegt bedenker Kathleen Callewaert. 

  1. Schoten gelost tijdens onderzoek naar drieste inbraak in telefoonwinkel in Brugge: "Omstandigheden worden onderzocht”
    Sint-Kruis

    Schoten gelost tijdens onderzoek naar drieste inbraak in telefoon­win­kel in Brugge: "Omstandig­he­den worden onderzocht”

    In de Toekomststraat in Sint-Kruis, bij Brugge, zijn zaterdagmorgen schoten gevallen tijdens een interventie van de politie. Het schietincident deed zich voor tijdens een observatie na een inbraak in een telefoonwinkel in de buurt. De straat werd volledig afgesloten. Gewonden vielen er niet. “De omstandigheden worden volop onderzocht”, klinkt het.