Christine De Dijcker uit Lissewege, van ECS European Containers in Zeebrugge, is bezieler van het initiatief.
Volledig scherm
Christine De Dijcker uit Lissewege, van ECS European Containers in Zeebrugge, is bezieler van het initiatief. © Benny Proot

Ondernemende dames doen triatlons

LISSEWEGE/DE HAAN/JABBEKETien ondernemende vrouwen trainen voor een straffe sportieve uitdaging. Onder begeleiding van meervoudig Ironman Luc Van Lierde zullen ze triatlons tot een goed einde brengen. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. "Ons gezamenlijk doel motiveert enorm", zegt bezieler Christine De Dijcker (52) uit Lissewege.

 1. Deze Bruggeling moet zeesluisproject van miljard euro uitleggen aan bewoners: “Een leefbaarder Zeebrugge is mijn ultieme doel”
  Zeebrugge

  Deze Bruggeling moet zeesluis­pro­ject van miljard euro uitleggen aan bewoners: “Een leefbaar­der Zeebrugge is mijn ultieme doel”

  Het Vlaamse Gewest, het havenbestuur van Zeebrugge en de stad Brugge hebben Bruggeling Karel Masureel aangesteld als gebiedscoördinator van Zeebrugge. Hij zal het aanspreekpunt zijn voor verschillende projecten in Zeebrugge die gelinkt zijn aan de leefbaarheid en infrastructuur in het dorp. De komst van een nieuwe zeesluis van één miljard euro is daar één van. “Ik wil zo bereikbaar mogelijk zijn”, zegt hij.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen