Christine De Dijcker uit Lissewege, van ECS European Containers in Zeebrugge, is bezieler van het initiatief.
Volledig scherm
Christine De Dijcker uit Lissewege, van ECS European Containers in Zeebrugge, is bezieler van het initiatief. © Benny Proot

Ondernemende dames doen triatlons

LISSEWEGE/DE HAAN/JABBEKETien ondernemende vrouwen trainen voor een straffe sportieve uitdaging. Onder begeleiding van meervoudig Ironman Luc Van Lierde zullen ze triatlons tot een goed einde brengen. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. "Ons gezamenlijk doel motiveert enorm", zegt bezieler Christine De Dijcker (52) uit Lissewege.

  1. REPORTAGE. In het spoor van mama en papa Alexander Hendrickx tijdens de olympische finale: “En toen viel dat scherm uit ... Wat een stress!”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    REPORTAGE. In het spoor van mama en papa Alexander Hendrickx tijdens de olympische finale: “En toen viel dat scherm uit ... Wat een stress!”

    Wat. Een. Thriller. De olympische hockeyfinale zorgde voor onwaarschijnlijke taferelen op het strand van Knokke-Heist. De ouders, vrienden en familieleden van topschutter Alexander Hendrickx volgden er de finale op groot scherm, maar de ruim 500 aanwezigen kregen plots een zwart scherm te zien met nog één minuut te spelen. De shoot-outs moesten ze noodgedwongen volgen via een telefoonverbinding. Wij zaten in het spoor van de ouders van ‘gouden Alexander’. “Dit is een sprookje ...”