Lal Stanikzai moet verplicht de naam van Ohana Pokébowls in Brugge veranderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lal Stanikzai moet verplicht de naam van Ohana Pokébowls in Brugge veranderen. © Benny Proot

Ohana Pokébowls in Brugge moet verplicht naam veranderen na klacht uit Oostende: “Ze hebben lang genoeg van onze naam geprofiteerd”

Brugge/OostendeOhana Pokébowls in Brugge moet van naam veranderen. De zaak opende vorig jaar de deuren in de Vlamingstraat, maar dat leidde al snel tot discussie. De naam en het concept zijn namelijk identiek als die van een gelijkaardige zaak in Oostende. De rechter in kortgeding verwierp de klacht, maar in beroep krijgt de zaakvoerder van Ohana Pokébowls in Oostende nu tóch gelijk. 

  1. KTA Brugge biedt vanaf volgend schooljaar Esports en Gaming aan: “Leerlingen die de opleiding starten, ondertekenen een aantal spelregels die gerespecteerd moeten worden”

    KTA Brugge biedt vanaf volgend schooljaar Esports en Gaming aan: “Leerlingen die de opleiding starten, onderteke­nen een aantal spelregels die gerespec­teerd moeten worden”

    De Vrije Universiteit Brussel contacteerde KTA Brugge om als eerste middelbare school werk te maken van een kwaliteitsvolle opleiding Esports en Gaming. Die specialisatie kan vanaf september gekozen worden bovenop een aantal klassieke opleidingen. “Het gaming-aspect is maar één onderdeel van een brede specialisatie die een prima voorbereiding is op vele jobprofielen”, benadrukt KTA-directeur Lien Hautekeete.
    Brugge