Het gerechtsgebouw in Brugge.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Brugge. © SDVO

Notoire crimineel tot vier keer toe betrapt met wapens op zak: parket vordert 20 maanden cel

Een man met een ellenlang strafblad riskeert in de Brugse rechtbank opnieuw 20 maanden cel voor verboden wapenbezit. Kenneth B. (34) werd tot vier keer toe betrapt met wapens op zak. Sinds woensdag zit de man weer in de cel in een zaak van intrafamiliaal geweld, waarbij hij ook een loodjesgeweer gebruikte.

 1. Indrukwekkende colonne van takelwagens brengt hulde aan noodplanningsambtenaar Steven (45): “Positieve ingesteldheid is z’n mooiste nalatenschap”
  PREMIUM
  Brugge/Oostkamp/Torhout

  Indrukwek­ken­de colonne van takelwa­gens brengt hulde aan noodplan­nings­amb­te­naar Steven (45): “Positieve ingesteld­heid is z’n mooiste nalaten­schap”

  Amper 45 jaar was Steven Lambotte, toen hij vorige week dinsdag bij hem thuis in Assebroek totaal onverwacht overleed. De dood van de Torhoutse noodplanningsambtenaar kwam bij iedereen hard aan, niet in het minst bij de takelaars in de regio. Steven was immers ook mede-oprichter van takeldienst ADB-Assist in Oostkamp. “We waren twee handen op één buik", getuigt zaakvoerder Pieter Vanlersberghe. Samen met z'n collega’s hield hij dinsdag een prachtig eerbetoon.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?