De nieuwe inrit van de parking 't Zand is oopen
Volledig scherm
De nieuwe inrit van de parking 't Zand is oopen © Benny Proot

Nog wat schroom om nieuwe inrit voor ondergrondse parking 't Zand te gebruiken

BruggeDe nieuwe, tweede inrit voor de ondergrondse parking ‘t Zand is onlangs geopend.

 1. Jongen (14) slachtoffer van diefstal met geweld op Brugse Vesten: daders sleuren tiener van fiets en schoppen hem in de ribben
  Brugge

  Jongen (14) slachtof­fer van diefstal met geweld op Brugse Vesten: daders sleuren tiener van fiets en schoppen hem in de ribben

  Een 14-jarige jongen is afgelopen weekend het slachtoffer geworden van een diefstal met geweld in Brugge. De tiener reed met zijn fiets langs de Vesten, toen hij tussen de Kruispoort en Dampoort van zijn fiets werd gesleurd. De daders gingen aan de haal met de fiets, een headset en rugzak. “Het onderzoek loopt”, zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter.
 2. Donkere wolken boven Wintergloed nu organiserend bedrijf in woelig water verkeert? “We zijn waakzaam, maar voorbereidingen lopen zoals gepland”
  PREMIUM
  Brugge

  Donkere wolken boven Winter­gloed nu organise­rend bedrijf in woelig water verkeert? “We zijn waakzaam, maar voorberei­din­gen lopen zoals gepland”

  Het bedrijf dat in opdracht van de stad Brugge het winterevenement Wintergloed organiseert, zit op financieel vlak in slechte papieren. Dat maakt Brugs raadslid Geert Van Tieghem (N-VA) ongerust. “De stad bevindt zich op glad ijs door voor zo'n partner te kiezen”, zegt hij. Het Brugs stadsbestuur laat weten “waakzaam” te zijn.