Werken aan het fietspad aan de Hoefijzerlaan Brugge zijn gestart
Volledig scherm
Werken aan het fietspad aan de Hoefijzerlaan Brugge zijn gestart © Benny Proot

Nog tot eind dit jaar werken aan fietspaden en bushaltes langs Hoefijzerlaan

BruggeHet Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is maandag gestart met de vernieuwing van de fietspaden en bushaltes aan beide zijden van de Hoefijzerlaan, tussen het kruispunt van de Lane en de Bloedput en de Korte Lane en het kruispunt met de Pater Damiaanstraat, in Brugge. De werken duren tot het einde van het jaar.

  1. Favoriete winkel van Kamagurka en Herr Seele verhuist naar ruimer pand in de Ezelstraat: “De nabijheid van de nieuwe ondergrondse parking is een extra troef”
    PREMIUM
    Brugge

    Favoriete winkel van Kamagurka en Herr Seele verhuist naar ruimer pand in de Ezelstraat: “De nabijheid van de nieuwe ondergrond­se parking is een extra troef”

    De Brugse kunstschilderswinkel Huis Van Loocke, de favoriete zaak van Kamagurka en Herr Seele, verhuist komende vrijdag naar een andere locatie. Ze kiezen voor een ruimere en volledig nieuwe zaak in dezelfde Ezelstraat, in project van de vroegere Weylerkazerne. Al 78 jaar vinden creatievelingen en kunstenaars er olieverf, tekenpotloden of schildersezels. “We geloven heel erg in de toekomst”, zegt Isabelle Note (47).