Stefanie Carpentier (25) en Harmen Peelen (31) tellen af naar 9 juni.
Volledig scherm
Stefanie Carpentier (25) en Harmen Peelen (31) tellen af naar 9 juni. © Benny Proot

Nieuwe uitbaters mogen straks eindelijk fitnesszaak Motion openen: “Veel mensen zullen na deze pandemie volop sporten”

BruggeAls de coronaversoepelingen gevolgd worden, mogen Harmen Peelen (31) en Stefanie Carpentier (25) vanaf woensdag 9 juni sportievelingen begroeten in fitnesscenter Motion Brugge. Eindelijk. Ruim zeven maanden lang bleven de deuren dicht, hoewel de nieuwe uitbaters de zaak volledig in een nieuw kleedje staken. “Vaste klanten zullen het niet meer herkennen.”

  1. Brugge wil 63 woningen in ‘watergevoelig’ gebied, maar bewoners en minister Demir protesteren: “Bouwen in zo'n gebied breekt zuur op, stop ermee”
    Brugge

    Brugge wil 63 woningen in ‘waterge­voe­lig’ gebied, maar bewoners en minister Demir proteste­ren: “Bouwen in zo'n gebied breekt zuur op, stop ermee”

    “Op basis van de recentste overstromingskaarten is het gewoon niet verstandig om er woningen te bouwen.” Dat zegt minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA), nu Vlaanderen in beroep gaat tegen de vergunning van de stad Brugge voor 63 woningen in Assebroek. Of hoe het gebied Mispelaar zo de status van symbooldossier voor heel Vlaanderen aanneemt.