De lopers van Loop Je Fit testen de nieuwe omloop Kasteelbossen uit.
Volledig scherm
De lopers van Loop Je Fit testen de nieuwe omloop Kasteelbossen uit. © Benny Proot

Nieuwe loopomloop verbindt Brugse Kasteelbossen met elkaar

Loppem/Jabbeke/BruggeDe provincie West-Vlaanderen, de gemeenten Jabbeke en Zedelgem, de stad Brugge en Sport Vlaanderen werkten een nieuwe loopomloop met verschillende lussen in de Kasteelbossen in Loppem uit. De Loop-je-fitters uit Zedelgem mochten die al uittesten.

  1. UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”
    Brugge

    UITGETEST. Met dochter­lief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

    Op zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.