De nieuwe koffiebar in de Hoogstraat bundelt een koffiebranderij, een tattooshop en een barbier.
Volledig scherm
De nieuwe koffiebar in de Hoogstraat bundelt een koffiebranderij, een tattooshop en een barbier. © Davy Coghe

Nieuwe koffiebar bundelt barbier, tattooshop en branderij: “Hogere prijzen die we betalen voor de koffie zijn goed voor boeren in land van herkomst”

BruggeIn de Hoogstraat in Brugge, het verlengde van de Langestraat, heeft de nieuwe koffiebar Dees Koffie de deuren geopend. In hetzelfde pand zitten een barbier, tattoo shop, koffiebranderij en sinds kort dus ook een koffiebar.

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Straatboefjes stelen onwetend een stukje ‘Vlaamse stripgeschiedenis’ van tekenaar Herr Seele: “Alsof mijn kind is ontvoerd”
  PREMIUM

  Straatboef­jes stelen onwetend een stukje ‘Vlaamse stripge­schie­de­nis’ van tekenaar Herr Seele: “Alsof mijn kind is ontvoerd”

  Tekenaar Herr Seele uit Oostende zit in zak en as. Straatboefjes zijn er in Anderlecht namelijk vandoor gegaan met twaalf pagina’s met originele tekeningen uit het album ‘De paardenschenkers’ uit 1983, dat Herr Seele samen met Kamagurka maakte. “Wellicht weten de dieven zelfs niet wat ze in handen hebben”, zegt Herr Seele, die het verhaal doet over het belang van de gestolen pagina’s voor de Vlaamse stripgeschiedenis.
  Oostende