De werken aan de Expresweg zijn woensdag gestart
Volledig scherm
De werken aan de Expresweg zijn woensdag gestart © Jan Van Maele

Nieuwe fase onderhoudswerken Expresweg gestart: “Hou rekening met grote verkeershinder”

BruggeOp de Expresweg in Brugge is woensdagochtend een nieuwe fase gestart van de onderhoudswerken. Dat kan de komende tijd voor grote verkeershinder zorgen. 

 1. Tien jaar cel voor Izegemse loverboy die tienermeisjes bloedneuzen sloeg en in prostitutie dwong: “Mijn ex’en mogen dus zomaar vanalles verklaren?”
  Izegem/Brugge

  Tien jaar cel voor Izegemse loverboy die tienermeis­jes bloedneu­zen sloeg en in prostitu­tie dwong: “Mijn ex’en mogen dus zomaar vanalles verklaren?”

  De 28-jarige loverboy uit Izegem die vier meisjes tussen 14 en 18 jaar in de prostitutie dwong en tot bloedens toe sloeg, moet voor tien jaar achter de tralies. Sammy L. dook ook in bed met een 13-jarig meisje, maar vond dat hij niets verkeerd deed. “Dus mijn ex’en mogen zomaar vanalles verklaren?”, sprak hij na het vonnis de rechter toe.
 2. Brugse klimaatactivist verstoorde bijna titelstrijd tussen Ganna en Van Aert: “Pas op laatste moment bedacht ik me”
  Brugge

  Brugse klimaatac­ti­vist verstoorde bijna titel­strijd tussen Ganna en Van Aert: “Pas op laatste moment bedacht ik me”

  Klimaatactivist Wouter Mouton is zondag enkele uren administratief aangehouden nadat hij vlak na de aankomst van Filippo Ganna het WK-parcours opliep in beschilderd bovenlijf. Dat deed hij om aandacht te vragen voor het klimaat. “Verstorende en opvallende acties zijn nodig”, reageert Wouter, die past last-minute besliste om de strijd om de wereldtitel niet tijdens de wedstrijd te verstoren.