Een extra boom aan de Katelijnevest om water beter door te laten.
Volledig scherm
Een extra boom aan de Katelijnevest om water beter door te laten. © Bart Huysentruyt

Nieuwe boom aan Katelijnevest: “Om waterinfiltratie te verbeteren”

Aan de Katelijnevest zijn zopas de werken gestart voor de plaatsing van een ondergrondse groeiconstructie en de aanplanting van een uitgroeiende hoogstamboom.

0 reacties

 1. Filip en Cathy heropenen hun bekende binnenspeeltuin, maar van euforie is geen sprake: “De voorbije maanden waren een nachtmerrie. Wat als ze ons binnenkort wéér sluiten?"
  PREMIUM
  Brugge

  Filip en Cathy heropenen hun bekende binnen­speel­tuin, maar van euforie is geen sprake: “De voorbije maanden waren een nachtmer­rie. Wat als ze ons binnenkort wéér sluiten?"

  Sinds maart 2020 bleven de deuren van hun binnenspeeltuin al ruim 13 maanden dicht. Maar de onverwachte sluiting begin december 2021 - nauwelijks enkele uren voor de eerste kinderen zouden arriveren - hakte er pas écht diep in bij Cathy Talloen en Filip Loyson van De Toverplaneet in Brugge. “Mentaal heb ik het heel moeilijk gehad. En ja, we hebben gedacht aan stoppen”, getuigt Filip. Zaterdag ontvangen ze ondanks alles weer spelende kinderen. Al weten ze nog steeds niet welke regels ze precies moeten volgen. “Van een euforiegevoel is ook geen sprake.”
 2. Dimitri De Keyser en Noordster Dudzele doen gouden zaak in strijd om het behoud: “Week na week moeten we ons heruitvinden”
  KRACHTBAL EERSTE NATIONALE VROUWEN

  Dimitri De Keyser en Noordster Dudzele doen gouden zaak in strijd om het behoud: “Week na week moeten we ons heruitvin­den”

  Noordster Dudzele heeft met een 16-20-zege op het veld van KBK Ichtegem een uitstekende zaak gedaan in de strijd om het behoud in eerste nationale. Met 26 punten na 11 wedstrijden telt Noordster nu vier eenheden meer dan hekkensluiter Ichtegem. Avanti Lissewege (24 punten) en KBC Heist (22 punten) hebben ook minder punten, maar hebben wel nog twee matchen tegoed.