Sport Vlaanderen, Howest en de stad Brugge slaan de handen in elkaar voor het maken van een masterplan om de site Sport Vlaanderen in Brugge
Volledig scherm
Sport Vlaanderen, Howest en de stad Brugge slaan de handen in elkaar voor het maken van een masterplan om de site Sport Vlaanderen in Brugge © Benny Proot

Nieuw masterplan legt toekomst van site Sport Vlaanderen Brugge vast

De stad Brugge, Sport Vlaanderen en Howest slaan de handen in elkaar voor de opmaak van een masterplan voor de site van Sport Vlaanderen in Brugge. “Door de krachten te bundelen komen we tot een sterker plan dat blijk geeft van een kwalitatief, innovatief en toegankelijk sportbeleid", zegt bevoegd schepen Franky Demon (CD&V). 

 1. Onverbeterlijke dief slaat toe in winkelstraten tijdens vrijlating door coronacrisis, tot groot ongenoegen van procureur: “Justitie mag boel weer opkuisen”
  Brugge

  Onverbeter­lij­ke dief slaat toe in winkelstra­ten tijdens vrijlating door coronacri­sis, tot groot ongenoegen van procureur: “Justitie mag boel weer opkuisen”

  Een 35-jarige man uit La Louvière riskeert in de Brugse rechtbank 2 jaar cel voor enkele winkeldiefstallen in Brugge. Tot groot ongenoegen van de procureur pleegde Hichame E. de feiten tijdens zijn coronavrijlating. “Het stoot mij tegen de borst dat net zo'n persoon door de overheid vrijgelaten wordt”, sneerde hij.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?