nieuw speelplein op het Werfplein in Brugge
Volledig scherm
nieuw speelplein op het Werfplein in Brugge © Benny Proot

Nieuw basketveld, groen voetbalplein én nieuwe speeltoestellen voor Werfplein en deze kinderen gingen ze meteen uittesten

BruggeHet nieuwe speelplein op het Werfplein in Christus-Koning is zaterdag officieel geopend. “Met dit vernieuwde plein krijgt het Werfplein de uitstraling die het verdient: een pleintje waar mensen samen komen, midden de dichte bebouwing”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem (Open Vld).

 1. IN BEELD. Spekgladde snelwegen zorgen voor massa ongevallen in noorden van West-Vlaanderen
  Play
  Brugge/Nieuwpoort/Oudenburg/Oostduinkerke

  IN BEELD. Spekgladde snelwegen zorgen voor massa ongevallen in noorden van West-Vlaanderen

  Extreem gladde omstandigheden op de snelwegen in het noorden van West-Vlaanderen hebben zondagmiddag voor een massa ongevallen gezorgd. Zware hagelbuien en smeltende sneeuw toverden de rijbaan op bepaalde plaatsen om tot een ijspiste. Takeldiensten, brandweer en wegpolitie hadden de handen vol. Alle ongevallen gebeurden in amper een half uurtje tijd.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.