In het verleden voerde de politie al heel wat gelijkaardige controles uit
Volledig scherm
In het verleden voerde de politie al heel wat gelijkaardige controles uit © Mathias Mariën

Negentien vrachtwagens in beslag genomen bij controleactie tegen sociale dumping

Bij een politieactie in Zeebrugge zijn zondag negentien vrachtwagens van een Pools bedrijf in beslag genomen. 

2 reacties

 • avelino garcia

  2 jaar geleden
  NV-A spreekt alleen over stopzetten van werkloosheidsuitkeringen maar zij spreken nooit over de sociale dumping door hun goeie vrienden werkgevers die de Belgische werknemers massaal dumpen voor Oost-Europese gelukszoekers aan minder dan de helft van het uurloon in Belgie. Hypocrisie ten top.
 • Erwin V.D.

  2 jaar geleden
  In die sector en bouw is er nog veel werk aan de winkel. Controleer maar eens de parkings langs de snelwegen in het weekend, het staat daar vol van oost-Europese vrachtwagens en camionetten, zelfs op plaatsen voor auto’s.
 1. Deze Bruggeling moet zeesluisproject van miljard euro uitleggen aan bewoners: “Een leefbaarder Zeebrugge is mijn ultieme doel”
  Zeebrugge

  Deze Bruggeling moet zeesluis­pro­ject van miljard euro uitleggen aan bewoners: “Een leefbaar­der Zeebrugge is mijn ultieme doel”

  Het Vlaamse Gewest, het havenbestuur van Zeebrugge en de stad Brugge hebben Bruggeling Karel Masureel aangesteld als gebiedscoördinator van Zeebrugge. Hij zal het aanspreekpunt zijn voor verschillende projecten in Zeebrugge die gelinkt zijn aan de leefbaarheid en infrastructuur in het dorp. De komst van een nieuwe zeesluis van één miljard euro is daar één van. “Ik wil zo bereikbaar mogelijk zijn”, zegt hij.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen