Feest op de dansvloer in de Lagoa in Menen. De danstempel heropent zaterdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Feest op de dansvloer in de Lagoa in Menen. De danstempel heropent zaterdag. © Maxime Petit

Na anderhalf jaar heropenen discotheken en nachtclubs de deuren: ontdek hier onze elf tips voor dansfanaten in West-Vlaanderen

Ze hebben het langst moeten wachten, de uitbaters van discotheken en nachtclubs in Vlaanderen. Liefst anderhalf jaar bleven hun deuren door de coronacrisis dichtgetimmerd. Maar daar komt nu, vanaf 1 oktober, gelukkig een einde aan. Is de knaldrang ook bij u groot? Waar kan u in uw buurt terecht voor de eerste techno- of andere deuntjes? Wij selecteerden elf discotheken in de kustprovincie waar u dit weekend kan feesten. 

 1. Van Venetiaans Carnaval tot een huiskamerfestival: onze vijf weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Kust

  Van Venetiaans Carnaval tot een huiskamer­fes­ti­val: onze vijf weekend­tips in Brugge en aan de kust

  Nog geen plannen voor het weekend van 4 en 5 februari? Wij helpen je die graag maken. Want zowel zaterdag als zondag is er voor jong en oud heel wat te beleven in Brugge en aan de kust. Zo kan je in de Brugse binnenstad ontdekken waarom de stad zijn bijnaam van ‘Venetië van het Noorden’ niet gestolen heeft tijdens het Venetiaans Carnaval. Of wat te denken van een huiskamervoorstelling in Oostende? Vijf weekendtips op een rij.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.