Maaike De Vreese tijdens de nieuwjaarsreceptie van N-VA in Brugge. Zij wordt de kopvrouw in 2024.
Volledig scherm
Maaike De Vreese tijdens de nieuwjaarsreceptie van N-VA in Brugge. Zij wordt de kopvrouw in 2024. © Benny Proot

N-VA trekt de kaart van Maaike De Vreese (38) in Brugge: Vlaams parlementslid trekt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen in 2024

BruggeMaaike De Vreese (38) zal tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024 uitgespeeld worden als lijsttrekker voor N-VA in Brugge. De partij wil na het verlies in 2018 een grotere rol van betekenis spelen.

 1. Waarom de iconische paaltjes op het strand van Knokke-Heist nu tóch niet weg moeten: “Maar een romantische fotoshoot wordt sowieso onmogelijk”
  PREMIUM

  Waarom de iconische paaltjes op het strand van Knok­ke-Heist nu tóch niet weg moeten: “Maar een romanti­sche fotoshoot wordt sowieso onmogelijk”

  Alles stond klaar om de palenrij op het strand van Knokke-Heist, een geliefde plek voor fotoshoots, te verwijderen. Tot plots burgemeester Piet De Groote (GBL) op het zand verscheen en de werken alsnog stillegde. Resultaat? De paaltjes voor het Casino blijven staan. “Gelukkig, want het is een iconische plaats”, zegt voorstander Henk Warnier. Al neemt de ‘paaltjeshistorie’ weldra tóch opnieuw een andere wending.
  Knokke-Heist
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Saar (14) uit Brugge leerde skaten, zeilen én duiken voor hoofdrol in nieuwe Vlaamse film Zeevonk. “Ik heb de smaak nu wel te pakken”
  PREMIUM

  Saar (14) uit Brugge leerde skaten, zeilen én duiken voor hoofdrol in nieuwe Vlaamse film Zeevonk. “Ik heb de smaak nu wel te pakken”

  De nieuwe langspeelfilm Zeevonk is zaterdag in première gegaan in Oostende. De cast met onder meer Hilde De Baerdemaeker, Zouzou Ben Chikha en Lynn Van Royen maakte hun opwachting op de rode loper. Toch waren het vooral de jonge talenten die terecht in de spotlights stonden. Saar Rogiers uit Brugge speelde haar eerste hoofdrol en ook Dunia Elwaleed uit Oostende tekende voor haar eerste filmervaring. “Het blijft een raar idee dat mensen naar mij zullen komen kijken in de cinema. Het is een droom die uitkomt.”
  Brugge