De politie was massal aanwezig in de Evert Van 't Padstraat in Assebroek
Volledig scherm
De politie was massal aanwezig in de Evert Van 't Padstraat in Assebroek © Jan Van Maele

Minderjarige jongen bedreigt meisje met mes in Assebroek en verschanst zich nadien in woning

BruggeAssebroek, deelgemeente van Brugge, is maandagnamiddag opgeschrikt door een politieactie in de Evert van ’t Padstraat. Dat gebeurde nadat een minderjarige jongeman zich, gewapend met een mes, had verschanst in zijn woning. Vlak voordien had hij op straat een meisje bedreigd. ”Uiteindelijk gaf hij zichzelf over", zegt Lien Depoorter van de Brugse politie. 

  1. VeloVeilig doorkruist Brugge: “Ongelooflijk onder de indruk van balkonrotonde aan het station en inspanningen die hier al geleverd zijn”
    PREMIUM
    Brugge

    VeloVeilig doorkruist Brugge: “Ongeloof­lijk onder de indruk van balkonro­ton­de aan het station en inspannin­gen die hier al geleverd zijn”

    VeloVeilig-gezicht Stijn Vlaeminck heeft donderdag op zijn tocht door Vlaanderen Brugge doorkruist om aandacht te vragen voor fietsveiligheid. Begeleid door burgemeester Dirk De fauw en mobiliteitsambtenaar Bart Slabbinck maakte hij kennis met goede voorbeelden zoals de fietsersbruggen over de N31 Expresweg, de Passantenbrug en de balkonrotonde. “Brugge is heel hard veranderd”, merkt hij.