Links: De politie aan het appartement waar Michele werd gevonden. Rechts: Michele Titeca.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: De politie aan het appartement waar Michele werd gevonden. Rechts: Michele Titeca. © MMB/TLG

Michele (51) was al drie dagen dood voor vriend alarm sloeg: “Hij liet plots niets meer weten. Logisch, hij zat toen blijkbaar naast mijn overleden moeder”

BruggeDrie dagen lang lag Michele Titeca (51) dood in haar appartement in het centrum van Brugge. Minstens 72 uur, volgens de wetsdokter. En dan pas belde haar vriend C.R. (39) de hulpdiensten. Veel te laat, uiteraard. En dat roept heel wat vragen op, niet het minst bij de kinderen van Michele. “Hij kan toch niet gedacht hebben dat mama drie dagen lang sliep?”, klinkt het.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Bruggeling (34) die dagen onschuldig in Mexicaanse cel zat herenigd met familie: “Allemaal gewoon omdat ik een witte T-shirt aanhad”
  PREMIUM

  Bruggeling (34) die dagen onschuldig in Mexicaanse cel zat herenigd met familie: “Allemaal gewoon omdat ik een witte T-shirt aanhad”

  Geruststellend nieuws voor Davy Vanderhaeghen (34) en zijn familie: na dagen onzekerheid is de Bruggeling eindelijk weer veilig en wel thuis. Hij landde donderdagavond op de luchthaven van Zaventem, nadat hij enkele dagen onschuldig werd vastgehouden in een Mexicaanse cel. Contact met zijn familie kon de man nauwelijks hebben, waardoor zijn vader en zus even vreesden dat Davy in handen was gevallen van valse agenten. Opvallend: bagage had de man nauwelijks nog bij. En daar is een trieste reden voor.
  Brugge