Links: De politie aan het appartement waar Michele werd gevonden. Rechts: Michele Titeca.
Volledig scherm
Links: De politie aan het appartement waar Michele werd gevonden. Rechts: Michele Titeca. © MMB/TLG

Michele (51) stierf natuurlijke dood en haar partner mag beschikken: “Maar onderzoek naar schuldig verzuim loopt verder”

BruggeDe 51-jarige Michel Titeca die dinsdagochtend in alle vroegte dood werd aangetroffen in haar appartement in het centrum van Brugge, stierf een natuurlijke dood. Dat heeft een autopsie op het lichaam duidelijk gemaakt. Van tussenkomst van derden was dus geen sprake. Wél loopt het onderzoek naar mogelijk schuldig verzuim ten aanzien van haar vriend C.R. (39) verder.

 1. Stoïcijns ballenmeisje (16) even beroemd na beslissend doelpunt van Cercle: “Ze hadden me gevraagd om niet te juichen ..."
  Brugge/Wetteren

  Stoïcijns ballenmeis­je (16) even beroemd na beslissend doelpunt van Cercle: “Ze hadden me gevraagd om niet te juichen ..."

  Wat als je als 16-jarig ballenmeisje plots een vierende groep voetbalspelers voor je neus ziet staan? En op hetzelfde moment duizenden dolle supporters in je nek voelt juichen? Dan blijf je stoïcijns kalm, althans in het geval van Zenna. Het meisje kreeg plots de televisiecamera’s op zich na het beslissende doelpunt in de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Gent. Voor Zenna niet eenvoudig om mee om te gaan. “Mijn reactie is simpel te verklaren", zegt ze zelf.
 2. Padelclub mag weer uurtje langer spelen na beroep in rechtszaak: “Maar we zijn wel de helft van onze leden kwijtgespeeld”
  PREMIUM
  Brugge

  Padelclub mag weer uurtje langer spelen na beroep in rechtszaak: “Maar we zijn wel de helft van onze leden kwijtge­speeld”

  Van de 398 leden bij tennis- en padelclub Azalea in Brugge zochten er maar liefst 220 andere oorden op. Door een uitspraak van de rechter mag er veel minder gespeeld worden dan in andere clubs. Het hof van beroep besliste nochtans dat de leden ’s avonds toch iéts langer mogen padellen dan aanvankelijk beslist. “Maar de financiële kater is wel een feit”, klinkt het bij de club. De buren in kwestie zijn alvast teleurgesteld over het arrest.