Mervyn Deblaere en zijn pas overleden oma Nicole Bruynooghe.
Volledig scherm
Mervyn Deblaere en zijn pas overleden oma Nicole Bruynooghe. © RV

Mervyn (21) maakt liedje voor pas overleden grootmoeder bij wie hij vijf jaar woonde: “Bij niemand anders voelde ik zo'n warmte als bij haar”

BruggeDe voorbije vijf jaar woonde Mervyn Deblaere (21) uit Brugge bij zijn oma Nicole. “Ze betekende alles voor mij”, zegt hij geëmotioneerd. De vrouw overleed vorige maand aan kanker. Mervyn schreef een song over haar. “Je weet dat ze ziek is, maar je wilt niet inzien dat ze zal sterven. Dat was een shock.”

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.