Thomas Wielfaert van Brugse Mobiliteit Anders bij het Agentschap Wegen en Verkeer, hier vertegenwoordigd door Humberto Van Nunen en Wouter Debruyckere
Volledig scherm
Thomas Wielfaert van Brugse Mobiliteit Anders bij het Agentschap Wegen en Verkeer, hier vertegenwoordigd door Humberto Van Nunen en Wouter Debruyckere © Benny Proot

Meer dan 2.000 handtekeningen voor snelheidsverhoging langs Expresweg in Brugge: “Als het vroeger kon, waarom nu dan niet?”

BruggeThomas Wielfaert (29) van de actiegroep Brugse Mobiliteit Anders heeft een petitie afgeleverd aan het Agentschap Wegen en Verkeer in Brugge. Hij vraagt, net als 2.070 andere mensen, om de maximale snelheid op de N31 Expresweg tussen Bevrijdingslaan en Blankenbergse Steenweg weer op te trekken tot 120 km/u.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.