Marc Slosse volgt Michel Goeman op.
Volledig scherm
Marc Slosse volgt Michel Goeman op. © Benny Proot

Marc Slosse (57) is nieuwe directeur van basisscholen Sint-Lodewijkscollege

BruggeMarc Slosse, de directeur van de basisschool aan de Gistelse Steenweg, is vanaf 1 februari de nieuwe coördinerend directeur van scholengemeenschap Sint-Lodewijks. Die telt zeven basisscholen. 

 1. Laurenz Simoens kiest met Westhoek en Proost Lierse voor dubbele stap hogerop: “Combinatie van veld- en zaalvoetbal maakt mij een betere speler”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A/DERDE NATIONALE A

  Laurenz Simoens kiest met Westhoek en Proost Lierse voor dubbele stap hogerop: “Combinatie van veld- en zaalvoet­bal maakt mij een betere speler”

  De 22-jarige Laurenz Simoens laat een opvallende dubbele transfer optekenen. De (flank)aanvaller ruilt in het veldvoetbal derdenationaler KM Torhout voor tweedenationaler KVK Westhoek, terwijl hij in de zaal voormalig BZVB-eerstenationaler ZVC Assebroeke verlaat voor Proost Lierse, dat uitkomt in de hoogste afdeling van het Belgische futsal.
 2. Brugse horeca moet geen terrastaks betalen tot 1 oktober: “Goed nieuws, maar graag ook compensatie voor zaken die geen terras hebben”
  Brugge

  Brugse horeca moet geen terrastaks betalen tot 1 oktober: “Goed nieuws, maar graag ook compensa­tie voor zaken die geen terras hebben”

  Goed nieuws voor 400 horecazaken in Brugge: ze moeten geen terrastaks betalen tot 1 oktober 2021. De dienst Financiën maakte het dossier op tijdens het weekend en het schepencollege verklaarde zich op maandag akkoord. Eerder kreeg de horeca ook al toezegging om ruimere terrassen te plaatsen. “We moeten de sector steunen”, verklaart schepen van Financiën Mercedes Van Volcem.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"