De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Man schopt verpleger in psychiatrische instelling en slaat caféganger dubbele kaakbeenbreuk

Brugge/Beernem/KortrijkEen 26-jarige vechtersbaas uit Kortrijk riskeert in de Brugse rechtbank één jaar cel voor vier feiten van opzettelijke slagen en verwondingen. De Fransman A.A. schopte onder meer een verpleger in de psychiatrische instelling Sint-Amandus in Beernem en sloeg een caféganger in Brugge een dubbele kaakbeenbreuk.

 1. Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”
  PREMIUM
  Brugge/Damme/Torhout

  Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”

  Iedereen snakt naar de heropening van de horecaterrassen. Dat moet je ook deze bekende streekgenoten niet vertellen. Zij hunkeren naar die eerste pint of die snelle lunch, met de voetjes onder tafel. Benieuwd welk terras zij verkiezen? Ontdek het hier. Onze Brugse ex-Miss Belgiës Romanie Schotte en Cilou Annys hebben alvast, zonder het van elkaar te weten, hetzelfde adresje op het oog. Ontdek hier nog meer bekende Vlamingen en hun favoriete adresjes.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten