Benny Proot
Volledig scherm
PREMIUM
© Benny Proot

Man (46) reed ooit onder invloed iemand dood, maar heeft les duidelijk niet geleerd: “Ja, ik zag haar vallen, maar het was te druk om te stoppen”

Oostkamp/BruggeHij veroorzaakte al een dodelijk ongeval onder invloed, werd al vijfmaal veroordeeld voor alcohol achter het stuur, maar nóg heeft een 46-jarige man uit Oostkamp zijn les niet geleerd. Maandagochtend verscheen hij opnieuw voor de politierechter. Opnieuw reed hij onder invloed iemand aan, gelukkig zonder minder dramatische gevolgen. Toch pleegde de veertiger nog maar eens vluchtmisdrijf. “Ronduit choquerend”, aldus de politierechter. 

  1. Geen bandje? Geen bier, zelfs niet op terras. Cafés rond Jan Breydelstadion bereiden zich mét controles op Covid Safe Ticket voor op levensbelangrijke wedstrijd
    Brugge

    Geen bandje? Geen bier, zelfs niet op terras. Cafés rond Jan Breydelsta­di­on bereiden zich mét controles op Covid Safe Ticket voor op levensbe­lang­rij­ke wedstrijd

    De cafés op De Platse zullen vanavond streng controleren op het Covid Safe Ticket. Het plein wordt volledig afgebakend en enkel wie gevaccineerd is, komt erin. Oók voor een pintje op het terras. Aan de ingang krijg je na de scan een bandje. Geen bandje? Dan geen bier. “De politie zal strikt toezien", zegt Nick Dhoest van Den Comptoir.