De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Man (29) die beweerde dat politie hem slagen gaf krijgt 12 maanden cel voor weerspannigheid

BruggeEen 29-jarige Bruggeling kreeg een voorwaardelijke celstraf van 12 maanden opgelegd voor slagen en weerspannigheid tegenover de Brugse politie. F.W. beweerde dat de agenten hem enkele tikken gegeven hadden.

 1. Acht jaar na spraakmakende kluisroof zit laatste voortvluchtige verdachte in Belgische cel: “Hij ontkent dat hij kluis uit vluchtende wagen gooide”
  PREMIUM
  Zedelgem/Torhout/Brugge

  Acht jaar na spraakma­ken­de kluisroof zit laatste voortvluch­ti­ge verdachte in Belgische cel: “Hij ontkent dat hij kluis uit vluchtende wagen gooide”

  Zedelgem haalde in 2013 de wereldpers door een kluisroof die wel uit een Hollywoodfilm leek te komen. Drie Serviërs werden na een inbraak bij een zelfstandige achtervolgd door de politie, toen een van hen een gestolen kluis uit de vluchtwagen gooide. De kluis brak op straat open, waardoor een miljoen euro in het rond vloog. Acht jaar later zit een laatste verdachte nu eindelijk in een Belgische cel. “Hij werd recent opgepakt in Duitsland", stelde zijn advocate.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"