Parking 't Zand in Brugge is de grootste ondergrondse van het land.
Volledig scherm
PREMIUM
Parking 't Zand in Brugge is de grootste ondergrondse van het land. © Benny Proot

Maak kennis met de grootste ondergrondse parking van het land: 1.887 plaatsen moeten Brugse parkeernood oplossen

BruggeDe langverwachte uitbreiding van parkeergarage ‘t Zand in Brugge is dit weekend voor het eerst bereikbaar voor het publiek. De populairste ondergrondse parking is nu de grootste van het land. “Geen overbodige luxe", vindt burgemeester Dirk De fauw. De bestaande in- en uitrit blijven actief. Later komt er een nieuwe inrit bij. 

 1. RESTOTIP. La Tulipe: al 25 jaar een begrip in Middelkerke
  PREMIUM
  Middelkerke

  RESTOTIP. La Tulipe: al 25 jaar een begrip in Middelker­ke

  Lady Chef Christa Cappelle en sommelier Rik Vandermeersch vieren dit jaar de 25ste verjaardag van hun zaak La Tulipe, intussen meer dan een begrip geworden binnen het wereldje van de horeca in Middelkerke. Intussen goed genoteerd bij diverse culinaire gidsen én de titel van Lady Chef 2003, blijft La Tulipe trouw aan de aanpak: de klanten culinair vertroetelen en verder werken zoals ze dat al 25 jaar doen. We gingen eens proeven.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.