De raadkamer verlengde de aanhouding van de verdachten dinsdagmorgen met twee maanden.
Volledig scherm
De raadkamer verlengde de aanhouding van de verdachten dinsdagmorgen met twee maanden. © Belga

Loslippig lid van Roemeense bende metaaldieven wordt bedreigd in gevangenis en verschijnt apart voor raadkamer

Twaalf Roemenen blijven twee maanden langer in de cel voor metaaldiefstallen, voornamelijk in het Brugse. Een verdachte verscheen op eigen vraag apart voor de raadkamer. Hij zou bedreigd worden in de gevangenis door andere bendeleden omdat hij als enige verklaringen aflegde.

1 reactie

 • Angelo Cabooter

  2 jaar geleden
  Stuur ze daarna terug naar land van herkomst en verlatingsverbod opleggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 1. Komst van vier padelvelden veroorzaakt onrust in Sint-Andries: “Eerst een nieuw voetbalstadion en nu dit, is het al niet genoeg geweest?”
  Sint-Andries

  Komst van vier padelvel­den veroor­zaakt onrust in Sint-An­dries: “Eerst een nieuw voetbalsta­di­on en nu dit, is het al niet genoeg geweest?”

  De geplande aanleg van vier padelvelden in Sint-Andries beroert de gemoederen. De terreinen zouden naast die van de plaatselijke hockeyclub komen, waar nu een boomgaard is. De buren zijn er niet over te spreken. “Er is al zoveel sport in deze buurt, en nu willen ze hier ook nog eens een hele dag padellen”, zegt bewoner Pol Lanckriet.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"