Steven Vanhooren en Ann Nassen van Atelier Flori in Brugge met de prijs van ‘meest opvallende nieuwkomer.’
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Vanhooren en Ann Nassen van Atelier Flori in Brugge met de prijs van ‘meest opvallende nieuwkomer.’ © Benny Proot

Lichtpuntje in donkere horecaperiode... Brugse wijnbar wint Vegan Award: “Hier hangen geen ‘stop het eten van dieren’-bordjes”

BruggeDe prijs voor meest opvallende nieuwkomer op de Belgian Vegan Awards: die gaat naar de Brugse wijnbar Atelier Flori in de Korte Vuldersstraat. “Nee, je hoeft als klant niet vegan door het leven te gaan, we willen gewoon tonen hoe lekker het kan zijn”, glimlacht Steven Vanhooren. “Al komt zo'n coronasluiting natuurlijk ongelegen als je nog maar pas bent gestart.”

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg