Beef tataki.
Volledig scherm
PREMIUM
Beef tataki. © Mathias Mariën

LEKKER LOKAAL. Foodbar Vino Vino: Heerlijke tapas voor in je luie zetel

Sharing dishes: ziedaar het concept van Foodbar Vino Vino in Brugge. Echte voor- en hoofdgerechten zijn er niet, alles is erop gericht om de klant zoveel mogelijk te laten proeven en beleven. Van die gerechtjes kan je tijdens de coronacrisis ook thuis genieten. Wij deden de test en genoten van een avondje tapas. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

  1. ASSISEN. Jonckheere ontkende eerst dat hij z’n beste vriend dodelijke messteek gaf: “Ik sluit niet uit dat Willy dat zelf deed”
    PREMIUM
    Oostende

    ASSISEN. Jonckheere ontkende eerst dat hij z’n beste vriend dodelijke messteek gaf: “Ik sluit niet uit dat Willy dat zelf deed”

    “Ik heb iemand op de grond gevonden in mijn appartement. Hij is gekend bij jullie voor epilepsie.” Het waren de eerste woorden van Tommy Jonckheere (32) toen hij de ochtend na de dood van Will Deweert (55) naar de hulpdiensten belde. De Oostendenaar ontkende aanvankelijk dat hij z’n beste vriend een dodelijke messteek toediende, maar ging een dag later bij de onderzoeksrechter toch door de knieën. “Ik wilde Will niet dood”, klonk het. Een verhaal waar het OM ernstig aan twijfelt.