Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © rv

Koop goedkope baby- en kinderspullen op deze 10 tweedehandsbeurzen in Brugge en aan de kust

Brugge/KustNood aan goedkope kleding en speelgoed of andere spullen voor je baby of kleuter? Dan zijn tweedehandsbeurzen the place to be. Je kan er kinderkleding, -speelgoed, -boeken, -spullen en zwangerschapskleding kopen. Ook vind je er kinderfietsen en meubilair voor kinderkamers. Wij lijsten voor jou tien beurzen op in Brugge en aan de kust.

 1. Brugs koppel hoopt na verwoestende brand terug te keren naar oude woning: “Alle steun is naar onze kinderen gegaan”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugs koppel hoopt na verwoesten­de brand terug te keren naar oude woning: “Alle steun is naar onze kinderen gegaan”

  Eén maand nadat Michael Claeys (36) en Lindsey Van de Walle (31) een groot deel van hun bezittingen verloren bij een zware woningbrand in Brugge, heeft het koppel samen met hun vier kinderen een nieuw, tijdelijk onderkomen gevonden. Terugkeren naar hun oude woning is niet meteen aan de orde: de herstellingswerken kunnen tot een jaar duren. In de tussentijd trekt het gezin zich op aan de vele steunbetuigingen. “Alles is naar onze kinderen gegaan", zegt Michael.
 2. Deze handelaars kijken uit naar Brugse kerstmarkt: “Het wordt een geweldige editie, want de toeristen zijn terug”
  PREMIUM
  Brugge

  Deze handelaars kijken uit naar Brugse kerstmarkt: “Het wordt een geweldige editie, want de toeristen zijn terug”

  Bekomen van de coronacrisis en gerustgesteld door de vele kerstbomen die voortaan de zwarte containers bedekken: de handelaars op de Brugse kerstmarkt kunnen vanaf vrijdag alleen maar positief vooruit kijken. Dat doen ze ook, want er heerst veel enthousiasme om eraan te beginnen. “Al zijn we ook benieuwd of de energiecrisis de portemonnee van de bezoekers vaker dicht zal houden”, zegt standhouder Dafne Van Windekens.