Het kasteel van Sinterklaas, straks in kasteel Ten Berghe in Brugge.
Volledig scherm
Het kasteel van Sinterklaas, straks in kasteel Ten Berghe in Brugge. © Franky Schutz

Kasteel van Sinterklaas verhuist naar een nieuwe locatie

BruggeHet Kasteel van Sinterklaas, dat vroeger in domein Tudor in Sint-Andries gevestigd was, verhuist naar een nieuwe locatie: Kasteel Ten Berghe op de Dudzeelse Steenweg. De pieten nemen de bezoekers mee naar de mooiste kamers van het kasteel voor een betoverende rondleiding.

 1. Straffe comeback van Yvan Guilini (75), de man die ooit 100.000 singles verkocht van zijn grootste succes en toerde in 28 landen: “Ik was de muziek beu, ben van de ene op de andere dag gestopt en op een kraan gaan zitten”
  PREMIUM
  Brugge

  Straffe comeback van Yvan Guilini (75), de man die ooit 100.000 singles verkocht van zijn grootste succes en toerde in 28 landen: “Ik was de muziek beu, ben van de ene op de andere dag gestopt en op een kraan gaan zitten”

  Van zijn grootste succes ‘Winter moments' gingen maar liefst 100.000 singles over de toonbank, maar 25 jaar geleden besloot Yvan Guilini (75) dat het genoeg was. Zijn carrière als componist leek voorbij, de vele optredens zaten erop en hij kroop weer meer op zijn kraan in de sloopafbraakwerken. Maar nu is Guilini terug én hoe: hij treedt straks zelfs voor het eerst solo op in de Brugse Stadsschouwburg.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.