Het OCMW van Brugge toont zich maar wat blij met de schenking
Volledig scherm
Het OCMW van Brugge toont zich maar wat blij met de schenking © RV

Kalligraaf Brody Neuenschwander schenkt opbrengst van expo aan Oekraïne-werking van OCMW: “Teken van respect voor het menselijk leven”

BruggeKalligraaf en tekstkunstenaar Brody Neuenschwander schenkt 6.000 euro, ofwel de opbrengst van ‘A Brush with Silence’ in de Godelieveabdij aan de Oekraïne-werking van het Brugse OCMW. Het evenement, dat in verleden onder andere in de Verenigde Staten en Australië werd georganiseerd, brengt kalligrafen uit uiteenlopende culturen samen.

  1. Brugge gaat woonzorgcentrum Minnewater verbouwen tot nieuw stadskantoor: “We moeten een gebouw als dit koesteren en personeel van de stad in centrum houden”
    PREMIUM
    Brugge

    Brugge gaat woonzorg­cen­trum Minnewater verbouwen tot nieuw stadskan­toor: “We moeten een gebouw als dit koesteren en personeel van de stad in centrum houden”

    De stad Brugge zal het Huize Minnewater, een straks verlaten woonzorgcentrum aan het water, verbouwen tot een modern stadskantoor. Met een investering van ruim 22 miljoen euro zou het stadspersoneel dat nu in het Huis van de Bruggeling kantoren heeft, in 2026 naar het Minnewater verhuizen. “En de mooie binnentuin maken we toegankelijk voor iedereen”, klinkt het.