De vechtpartij vond plaats op de terreinen van KSK Steenbrugge.
Volledig scherm
De vechtpartij vond plaats op de terreinen van KSK Steenbrugge. © Jan Van Maele

Jeugdwedstrijd KV Oostende loopt volledig uit de hand: spelers, ouders en trainers gaan op de vuist na verbale agressie langs de zijlijn

Een jeugdwedstrijd tussen KSK Steenbrugge en KV Oostende is woensdagavond vlak na het laatste fluitsignaal stevig uit de hand gelopen. Minstens vijftien spelers, trainers en ouders gingen op de vuist na een discussie over een al dan niet onterechte rode kaart. Diverse ouders zouden spelers van Oostende eerder al de hele wedstrijd verbaal uitgedaagd hebben, waarna die reageerden.  “Onze diensten zijn met verschillende patrouilles ter plaatse gegaan om de gemoederen te  bedaren”, bevestigt politiewoordvoerster Lien Depoorter. 

25 reacties

 • Filip Vervaeke

  1 jaar geleden
  Ouders hebben tegenwoordig heel wat invloed. Trainers haken af, of zien zich genoodzaakt om af te haken, om die reden. Er is hoogdringend een kentering nodig waarin clubleiders, trainers en begeleiders terug de lijn bepalen.
 • Daisy Daelemans

  1 jaar geleden
  De ouders die betrokken waren bij dit voorval, worden de eerstvolgende wedstrijden niet toegelaten langs de lijn. Gebeurd het meermaals, dan zijn die ouders niet meer welkom in de club. Is dat tegenwoordig hoe men met jeugd omgaat ?? Ouders, trek aub uw ogen open en probeer te zien wat uw kind kan. Heb respect voor de leidinggevende persoon van een wedstrijd, in dit geval de scheidsrechter. Denk niet steeds "mijn kind, schoon kind".
 • Roel Van Hulle

  1 jaar geleden
  De voorzitter van Steenbrugge gaat niets ondernemen tov ouders die uitdagen???Dan is woordvoerder KVO wel duidelijker in z'n actiebereidheid - blijft gegeven van actie en reactie: als ouders blijvend jeugdspelers blijven uitdagen, moeten eigen vertegenwoordigers (délégé, trainer, clubverantwoordlijke bij thuiswedstrijd) en tenslotte scheids ingrijpen.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Mooi voorbeeld van zulke ouders ... Ook geen opvoeding gekregen thuis mss...? Triestig als het al bij de jeugd begint in plaats van een feest ... De weergave van de hedendaagse maatschappij helaas ...
 • louis meuleman

  1 jaar geleden
  Louis Meuleman Opnieuw het bewijs dat de ouders van de meeste jongeren die anderen belagen en slagen toebrengen mede de oorzaak zijn van dit geweld ,daar ze staan te roepen en tieren als hun kinderen niet winnen en ook geen geweld schuwen
 1. Brugse onderzoeksrechter Christine Pottiez (62) gaat na carrière van 30 jaar met pensioen: “Onopgeloste moord op Ingrid Caeckaert heb ik nooit losgelaten”
  PREMIUM
  Brugge/Oostende

  Brugse onderzoeks­rech­ter Christine Pottiez (62) gaat na carrière van 30 jaar met pensioen: “Onopgelos­te moord op Ingrid Caeckaert heb ik nooit losgelaten”

  De spectaculaire ontsnapping van Ashraf Sekkaki uit de Brugse gevangenis, de arrestatie van de Somalische ‘Piratenkoning’ of het onderzoek naar de Turkse activiste Fehriye Erdal. Het zijn maar enkele van de spraakmakende zaken waarbij de Brugse onderzoeksrechter Christine Pottiez (62) betrokken was. Na een carrière van liefst 30 jaar neemt de Oostendse afscheid. “Ik heb tientallen jaren de misdaad bestreden. Het is tijd voor iets anders", vertelt ze.
 2. Moordlustige zeester of vechtende zandworm? Dit zijn de 10 meest angstaanjagende griezels van het strand of de Noordzee
  PREMIUM
  Kust

  Moordlusti­ge zeester of vechtende zandworm? Dit zijn de 10 meest angstaanja­gen­de griezels van het strand of de Noordzee

  Krijg je ook al kriebels als je hoort over de strandvlo? Dan ken je wellicht de Tepelhoorn of de prikkende agaatpissebed nog niet. Enkele weken na de ontdekking van drie nieuwe diersoorten in Koksijde, gingen wij op onderzoek naar de andere griezels van strand en zee. Wij waarschuwen u op voorhand: een strandwandeling of duik in de Noordzee zal nooit meer hetzelfde zijn.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst