Aan de Blankenbergse Steenweg zou het nieuwe stadion van Cercle Brugge moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de Blankenbergse Steenweg zou het nieuwe stadion van Cercle Brugge moeten komen. © Benny Proot

Is dit de mogelijke oplossing voor de Brugse stadionkwestie? Stad “meer dan tevreden” met piste van minister Demir

BruggeOp de Vlaamse ministerraad heeft minister van Omgeving Zuhal Demir een mogelijke oplossing voor het Brugse stadiondossier voorgesteld. Door een aanpassing langs de Blankenbergse Steenweg hoopt de minister een stadion voor Cercle Brugge toch mogelijk te maken, en zo kan ook Club verder.

 1. Burgemeester Dirk De fauw aan vooravond van WK tijdrijden: “Ideaal moment om Brugge op toeristisch vlak weer op de kaart te zetten”
  PREMIUM
  Brugge

  Burgemees­ter Dirk De fauw aan vooravond van WK tijdrijden: “Ideaal moment om Brugge op toeris­tisch vlak weer op de kaart te zetten”

  De ongemakken op vlak van mobiliteit? Die moeten we er bijnemen, want een wereldkampioenschap wielrennen voor je deur: dat maak je wellicht maar één keer in je leven mee. Dat zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V) aan de vooravond van het WK waarbij de profwielrenners tussen Knokke-Heist en Brugge strijden voor de wereldtitel. “Op langere termijn zal dit een fantastische return opleveren."
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.