In de bagage van David Catry zat cocaïne verstopt in een valse bodem.
Volledig scherm
In de bagage van David Catry zat cocaïne verstopt in een valse bodem. © Foto Mathias Mariën

Inzamelactie om David Catry te helpen

ZEEBRUGGEVrienden en familie van David Catry (34) reageren vol ongeloof op het nieuws van zijn aanhouding in Cambodja. "Ik zit diep in de problemen", liet David aan het thuisfront weten. Zij startten nu een inzamelactie om hem financieel te steunen. "Over zijn schuld of onschuld hebben we het niet gehad. Het belangrijkste is dat David geholpen wordt", zegt initiatiefnemer Alex De Koker.

  1. Bruggeling (34) opgepakt in Mexico, familie blijft met veel vragen achter: “Wat is er met Davy gebeurd? En waren het wel echte agenten?”
    PREMIUM

    Bruggeling (34) opgepakt in Mexico, familie blijft met veel vragen achter: “Wat is er met Davy gebeurd? En waren het wel echte agenten?”

    Waar is Davy? Dat vraagt Nicky Vanderhaeghen uit Brugge zich af. De vrouw vertrok tien dagen geleden met haar broer op reis naar Mexico, maar keerde zaterdag zónder hem huiswaarts. Hij mocht het vliegtuig niet op, besloot op hotel te gaan, maar werd daarna opgepakt door de politie. De familie weet dat enkel door een vluchtig telefoontje. “Maar hij heeft niets gedaan. Hoe gaat het met hem? Is hij wel veilig? We weten het niet. Hij is onbereikbaar”, zucht Nicky.
    Brugge