De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Indische mensensmokkelaar uitgeleverd aan ons land

West-VlaanderenHet team mensensmokkel van de Federale Gerechtelijke Politie van West-Vlaanderen ging deze week in opdracht van de onderzoeksrechter een Indische verdachte (39 jaar) ophalen in Armenië. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een smokkelorganisatie die in 2018 vanuit West-Vlaanderen Indische transmigranten naar het Verenigd Koninkrijk smokkelde.

  1. Jambon benoemt Musea Brugge tot cultureel-erfgoedinstelling: “Brugge is een merknaam waar Vlaanderen wereldwijd mee kan uitpakken”
    PREMIUM

    Jambon benoemt Musea Brugge tot cultureel-erfgoedin­stel­ling: “Brugge is een merknaam waar Vlaanderen wereldwijd mee kan uitpakken”

    Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) kwam zaterdag naar Brugge om er Musea Brugge officieel aan te duiden als cultureel-erfgoedinstelling. Musea Brugge is daarmee de derde in Vlaanderen, na M HKA en KMSKA uit Antwerpen. “Het is een ongelooflijke eer voor onze stad en het toont aan hoe belangrijk onze musea zijn”, reageert burgemeester Dirk De fauw (CD&V).