De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Indische mensensmokkelaar uitgeleverd aan ons land

West-VlaanderenHet team mensensmokkel van de Federale Gerechtelijke Politie van West-Vlaanderen ging deze week in opdracht van de onderzoeksrechter een Indische verdachte (39 jaar) ophalen in Armenië. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een smokkelorganisatie die in 2018 vanuit West-Vlaanderen Indische transmigranten naar het Verenigd Koninkrijk smokkelde.

  1. ASSISEN. Volgens burgerlijke partij had Will (55) geen schijn van kans tegen z’n vriend Jonckheere (32): “Hij moest het geweld gewoon ondergaan”
    PREMIUM
    Oostende

    ASSISEN. Volgens burgerlij­ke partij had Will (55) geen schijn van kans tegen z’n vriend Jonckheere (32): “Hij moest het geweld gewoon ondergaan”

    Op het proces tegen Tommy Jonckheere (32) heeft de burgerlijke partij gevraagd aan de jury om de Oostendenaar schuldig te verklaren aan doodslag. Will Deweert (55) had volgens de advocaten van z'n moeder geen schijn van kans tegen het geweld van de beschuldigde. “En dat plasincident? Alsof iemand die in zo’n smerig kot woont, zich daarin zou opjagen.”