Voor de Orange-shop langs de Maalse Steenweg hangt politielint.
Volledig scherm
Voor de Orange-shop langs de Maalse Steenweg hangt politielint. © Jan Van Maele

Inbrekers in Orange-shop stelen kassa en computeraccessoires

BruggeDe Orange-shop langs de Maalse Steenweg in Sint-Kruis heeft zondagnacht inbrekers over de vloer gekregen. Ze forceerden een raam aan de zijkant van de winkel en konden zo in de zaak raken.

 1. Brugse ‘Lake of Love’ krijgt na 40 jaar make-over: “Er verandert heel wat in het Minnewaterpark, maar aan het kussershoekje komen we niet”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugse ‘Lake of Love’ krijgt na 40 jaar ma­ke-over: “Er verandert heel wat in het Minnewater­park, maar aan het kussers­hoek­je komen we niet”

  Brugge geeft het Minnewaterpark, zowat het bekendste park van de stad, een stevige opfrisbeurt. “We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de buurt”, zegt schepen Mercedes Van Volcem. Dit zijn de plannen voor het Brugse ‘Lake of Love’, die misschien wel nóg iets romantischer wordt. Hieronder vind je een eerste beeld van het nieuwe Minnewaterpark.
 2. Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrappenhuis voor de appartementen hierboven”
  Livios

  Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrap­pen­huis voor de appartemen­ten hierboven”

  Een volledig lege loft van zes meter hoog kopen en die vervolgens helemaal inrichten? Architect Marijn Horlings durfde die uitdaging aangaan. Ze deelde deze casco woning in het hartje van Amsterdam verre van standaard in. Ze liet alles open waardoor het daglicht langs verschillende kanten naar binnen stroomt. Bouwsite Livios toont het resultaat.