Sofie Wimme en Kevin Koekelbergh bij lunch- en aperitiefzaak Rico in de Sint-Amandstraat in Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Sofie Wimme en Kevin Koekelbergh bij lunch- en aperitiefzaak Rico in de Sint-Amandstraat in Brugge. © Benny Proot

In recordtijd toveren Sofie en Kevin ontbijtzaak om tot lunch- en aperobar: “Het kriebelde om samen aan dit avontuur te beginnen”

BruggeIn nauwelijks twaalf werkdagen hebben Sofie Wimme (44) en Kevin Koekelbergh (43) haar ontbijtzaak Margritt omgevormd tot lunch- en aperitiefzaak Rico. Die opent volgende week in de Sint-Amandsstraat, een zijstraat van de Brugse Markt. “Het was een huzarenstukje om in zo'n korte tijd nieuwe accenten te leggen. Maar we denken dat het is gelukt.”

 1. Burgerplatformen reageren op Ventilus-eindrapport met open brief: “Bovengrondse verbinding maakt heel Europa kwetsbaar”
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Burgerplat­for­men reageren op Ventilus-eindrap­port met open brief: “Boven­grond­se verbinding maakt heel Europa kwetsbaar”

  De West-Vlaamse burgerplatformen die zich al langer verzetten tegen een nieuwe bovengrondse hoogspanningsverbinding hebben een gezamenlijke open brief geschreven, waarmee ze reageren op het lijvige rapport van Ventilus-intendant Guy Vloebergh. De burgerplatformen noemen de opdracht van Vloebergh mislukt en blijven pleiten voor een ondergrondse verbinding. Opmerkelijk is dat ze ook aanhalen dat de wisselstroomknoop in Brugge heel Europa kwetsbaar maakt.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.