supporters Club Brugge kijken aan het stadion op groot scherm naar de match tegen Antwerp en zien hun club kampioen worden
Volledig scherm
supporters Club Brugge kijken aan het stadion op groot scherm naar de match tegen Antwerp en zien hun club kampioen worden © Benny Proot

IN BEELD. Zo viert Brugge de derde landstitel op een rij

BruggeIn en rond het Jan Breydelstadion en De Platse in Sint-Andries is een volksfeest losgebarsten. Club Brugge is voor de achttiende keer landskampioen.

  1. LEVENSVERHAAL. Kunstenaar Jef Claerhout laat erfenis achter op talloze pleinen en locaties in Vlaanderen: “Zelfs Jean-Luc Dehaene was fan van zijn werk”
    PREMIUM
    Beernem

    LEVENSVER­HAAL. Kunstenaar Jef Claerhout laat erfenis achter op talloze pleinen en locaties in Vlaanderen: “Zelfs Jean-Luc Dehaene was fan van zijn werk”

    Zo snel zal Jef Claerhout niet vergeten zijn. De kunstenaar van Fonske in Leuven, Papageno in Brugge, Tijl Uilenspiegel in Damme of Briek Schotte in Kanegem overleed op 10 augustus op 84-jarige leeftijd, maar laat een ‘footprint’ achter in Vlaanderen. “Hij was aimabel, een volksvriend en net dat was zijn grootste kracht.”