De Kaasmarkt in Brugge lokte 25.000 bezoekers.
Volledig scherm
De Kaasmarkt in Brugge lokte 25.000 bezoekers. © Benny Proot

IN BEELD. 25.000 bezoekers genieten van de Kaasmarkt

De Brugse Kaasmarkt zorgde zondag voor een echte toeloop op ‘t Zand. Onder ideale omstandigheden werd ruim tien ton kaas verkocht in een gewijzigde opstelling. Die bezorgde de 25.000 bezoekers gemengde gevoelens. “Het lijkt wel de zaterdagmarkt”, klonk het.

 1. Brugse politie schreef sinds maandag al 90 pv’s uit voor corona-overtreding: “We kunnen helaas niks meer door de vingers zien”
  Brugge

  Brugse politie schreef sinds maandag al 90 pv’s uit voor corona-overtre­ding: “We kunnen helaas niks meer door de vingers zien”

  De Brugse politie heeft sinds maandag al 90 pv’s uitgeschreven voor het overtreden van de coronaregels. Een fiks aantal dat bewijst dat de tijd van sensibiliseren definitief voorbij is. “Nu de tweede golf echt de verkeerde kant opgaat, moeten ook wij daadkrachtiger optreden en kunnen we nu helaas niets meer door de vingers zien”, zegt korpschef Dirk Van Nuffel.
 2. Legendarische dancing Scoop in Knokke staat te koop door aanhoudende coronacrisis. Vraagprijs? 1.095.000 euro
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Legendari­sche dancing Scoop in Knokke staat te koop door aanhouden­de coronacri­sis. Vraagprijs? 1.095.000 euro

  De iconische discotheek Scoop in Knokke staat te koop. De eigenaar stopt zijn activiteiten door de aanhoudende coronacrisis. Vraagprijs: 1.095.000 euro. Volgens Louis Baetslé van Immo Francois biedt het pand heel wat mogelijkheden. “Ook een loftfunctie is een optie. Er is al heel wat interesse. Er zijn dan ook heel weinig dergelijke gebouwen die te koop staan."