Karen van A'Qi staat vanaf zaterdag tussen 29 mannelijke chefs.
Volledig scherm
Karen van A'Qi staat vanaf zaterdag tussen 29 mannelijke chefs. © Foto Benny Proot

"Ik zal mijn mannetje wel staan"

BRUGGEDertig chefs tonen vanaf zaterdag op 't Zand het beste van zichzelf tijdens Kookeet, het grootste openluchtrestaurant van het land. Opvallende vaststelling: slechts één vrouwelijke chef roert in de kookpotten. Dat is Karen Keygnaert van sterrenzaak A'Qi in Sint-Andries. "Als vrouw een toprestaurant uitbaten, is niet eenvoudig."

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. William De Bondt (53) krijgt 25 jaar cel voor moord op Isabelle Deschodt (39)
  PREMIUM

  William De Bondt (53) krijgt 25 jaar cel voor moord op Isabelle Deschodt (39)

  De volksjury op het Brugse assisenhof heeft William De Bondt (59) vrijdagavond schuldig bevonden aan moord met voorbedachte rade op zijn partner Isabelle Deschodt (39), op 18 juli 2017. De man schoot de vrouw moedwillig in de hartstreek met het oogmerk om haar te doden, luidde het oordeel. De jury motiveerde het oordeel grondig en zag geen enkele reden om aan te nemen dat het vuurwapen per ongeluk af ging. Hij werd tot 25 jaar gevangenisstraf veroordeeld.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery