Bakker Kristof Cloet samen met zijn echtgenote Heidi Linthout.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakker Kristof Cloet samen met zijn echtgenote Heidi Linthout. © RV

“Ik betaal deze maand 4.300 euro voor gas en elektriciteit... en de regering doet niets”: Brugse bakker trekt aan alarmbel door stijgende energie- en grondstofprijzen

BruggeBakker Kristof Cloet, die al twintig jaar de gelijknamige bakkerij in de Dorpsstraat in Sint-Michiels uitbaat, trekt aan de alarmbel naar aanleiding van de gigantische stijging van de energieprijzen. Hij zag zijn energiefactuur de afgelopen maanden gevoelig stijgen, aangezien zijn ovens op gas werken. Ook zijn grondstoffen zijn een stuk duurder geworden. “We zijn allemaal veel te braaf. Het wordt tijd dat we op straat komen.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Twee dagen na explosie denkt Pol (68) al terug aan heropening van danscafé, vrouw en schoonzus buiten levensgevaar: “Belangrijkste is dat iedereen nog leeft”
  Zuienkerke

  Twee dagen na explosie denkt Pol (68) al terug aan heropening van danscafé, vrouw en schoonzus buiten levensge­vaar: “Belang­rijk­ste is dat iedereen nog leeft”

  De twee vrouwen die maandagochtend zwaargewond raakten bij een explosie in Zuienkerke, zijn buiten levensgevaar. Dat zegt Pol De Schepper (68), de uitbater van De Schuure. De man lag te slapen toen de verwarmingsketel ontplofte en beseft dat hij samen met zijn vrouw en schoonzus aan de dood is ontsnapt. Over één zaak is hij alleszins duidelijk: hij wil de danstaverne sowieso weer openen.