Gesloten containers op de kerstmarkt van 't Zand. Pluzand-voorzitter Marc Vandamme neemt geen blad voor de mond.
Volledig scherm
PREMIUM
Gesloten containers op de kerstmarkt van 't Zand. Pluzand-voorzitter Marc Vandamme neemt geen blad voor de mond. © Benny Proot

Horeca-uitbaters op ‘t Zand reageren op mislukte kerstmarkt op het plein: “Dit is de kroniek van een aangekondigde flop”

BruggeHet is over en uit voor de kerstmarkt op 't Zand, waar maandag niemand nog de kraampjes in de zwarte containers opende. Voor handelaarskring Pluzand is dat een immense ontgoocheling, want ze vragen al drie jaar om een eigen kerstmarkt. “En toch hadden we dit voorspeld: het is de kroniek van een aangekondigde flop", zegt Marc Vandamme. Ze vrezen dat er volgend jaar géén kerstmarkt meer komt op ‘t Zand. “Wij weten waar we die wél zouden organiseren.”

  1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
    Hardware Info

    Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

    De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.