(Illustratiebeeld) Een chihuahua. Een hondje van dit ras stierf in een auto.
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) Een chihuahua. Een hondje van dit ras stierf in een auto. © Shutterstock

Hondje sterft in snikhete wagen in Brugge, politie waarschuwt: “Je raam op een kier zetten heeft geen enkel effect in deze temperaturen”

In Brugge is vrijdag een hondje gestorven in een snikhete wagen. Dat gebeurde op de parking van het AZ Sint-Jan. Het dier, een chihuahua,  zat een uurtje alleen in de wagen en stierf door oververhitting. De eigenares probeerde het beestje nog te redden met natte dekens, maar dat bleek tevergeefs. 

 1. Zelfstandig thuisverpleegster berooft bejaarde vrouw terwijl die bloedend op de grond ligt: “Het laagste wat je als mens kan doen”
  PREMIUM
  Knokke/Brugge

  Zelfstan­dig thuisver­pleeg­ster berooft bejaarde vrouw terwijl die bloedend op de grond ligt: “Het laagste wat je als mens kan doen”

  Ze zijn er normaal om bejaarde mensen te helpen, maar een zelfstandig thuisverpleegster uit Knokke vatte haar job vorig jaar enigszins anders op. Terwijl een 84-jarige vrouw na een val bloedend op de grond lag in haar serviceflat, vond W.D. (54) er niets beters op dan haar te bestelen. “De buit was op de koop toe nog eens een cadeau van haar overleden echtgenoot”, aldus de advocaat van het slachtoffer.
 1. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"

 2. Deze Japanse vrouw is de levensechte Rapunzel
  Play

  Deze Japanse vrouw is de levensech­te Rapunzel