(Illustratiebeeld) Een chihuahua. Een hondje van dit ras stierf in een auto.
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) Een chihuahua. Een hondje van dit ras stierf in een auto. © Shutterstock

Hondje sterft in snikhete wagen in Brugge, politie waarschuwt: “Je raam op een kier zetten heeft geen enkel effect in deze temperaturen”

In Brugge is vrijdag een hondje gestorven in een snikhete wagen. Dat gebeurde op de parking van het AZ Sint-Jan. Het dier, een chihuahua,  zat een uurtje alleen in de wagen en stierf door oververhitting. De eigenares probeerde het beestje nog te redden met natte dekens, maar dat bleek tevergeefs. 

 1. Poetsvrouw die liefdesrivale neerstak vraagt tevergeefs om voorwaardelijke vrijlating: “Haar vier kinderen kunnen nergens terecht”
  PREMIUM
  Brugge/Koekelare

  Poetsvrouw die liefdesri­va­le neerstak vraagt tevergeefs om voorwaarde­lij­ke vrijlating: “Haar vier kinderen kunnen nergens terecht”

  Een 43-jarige poetsvrouw uit Koekelare blijft twee maanden langer in de cel voor een moordpoging op haar liefdesrivale in Brugge. Dat heeft de raadkamer beslist. Sandra V. vroeg tevergeefs om vrijgelaten te worden onder voorwaarden. “Ze is niet gevaarlijk en wil terug kunnen zorgen voor haar vier kinderen", zegt haar advocaat Bram Elyn.
 1. Nederlandse voetbalsupporters houden de wacht tegen rellen: "We hebben overal spotters, als er iets is, gaan we er naartoe"
  Play

  Nederland­se voetbalsup­por­ters houden de wacht tegen rellen: "We hebben overal spotters, als er iets is, gaan we er naartoe"

 2. Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'
  Play

  Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'