De Brugse IJsberen en de hondenclub K-otic Flyers maken gebruik van het nieuwe lokaal aan kasteel Koude Keuken in Brugge.
Volledig scherm
De Brugse IJsberen en de hondenclub K-otic Flyers maken gebruik van het nieuwe lokaal aan kasteel Koude Keuken in Brugge. © Benny Proot

Honden en ijsberen hokken samen in nieuw clubhuis aan kasteel Koude Keuken: “Ideaal om twee verenigingen hier samen te brengen”

BruggeEen jaar nadat de vergunning werd goedgekeurd, is de nieuwbouw voor de Brugse IJsberen en de hondenclub K-otic Flyers klaar. Ze vertoeven samen aan het kasteel Koude Keuken in Sint-Andries.

  1. 45 werknemers van metaalbedrijf Dana Belgium fietsen in Alpen voor vzw Sterrenkinderen: “We zijn fel aangegrepen door het verhaal van een collega”
    PREMIUM
    Brugge

    45 werknemers van metaalbe­drijf Dana Belgium fietsen in Alpen voor vzw Sterrenkin­de­ren: “We zijn fel aangegre­pen door het verhaal van een collega”

    45 werknemers van het Brugse metaalbedrijf Dana Belgium zullen in de Franse Alpen fietsen voor een goed doel: vzw Sterrenkinderen. Die plaatst het verdriet van mensen die een ongeboren kindje verliezen centraal. Jan en Imar, beiden 64 jaar, fietsen zelfs van Brugge tot aan de bergen. “We zullen afzien, maar het is niks vergeleken met de pijn die andere mensen voelen.”