De Britse toerist Paul Halliday krijgt maar niet genoeg van het Venetië van het Noorden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Britse toerist Paul Halliday krijgt maar niet genoeg van het Venetië van het Noorden. © Benny Proot

Hoe zot van Brugge kan je zijn? Engelsman Paul (71) bezocht de stad al minstens 100 keer: “Dit is mijn persoonlijke wonderland”

BruggeNog tot zondagavond kijkt Paul Halliday (71) zich, alweer, de ogen uit in zijn absolute lievelingsstad Brugge. De Brit bezocht de stad als 9-jarig jongetje voor het eerst, tijdens een schoolreis. Sindsdien bleef en bleef hij langskomen, al zeker meer dan 100 keer. “Ik ontdek elke keer weer iets nieuws.”

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.