Het stadhuis van Brugge kleurde roze
Volledig scherm
Het stadhuis van Brugge kleurde roze © pink Ribbon

Het stadhuis van Brugge kleurde roze voor de start van de internationale borstkankermaand

BruggeDit weekend worden wereldwijd verschillende monumenten in een roze gloed gehuld om de start van de internationale borstkankermaand kracht bij te zetten. Ook in Brugge werd het stadhuis voor het eerst in het roze gestoken.

 1. Deze handelaars kijken uit naar Brugse kerstmarkt: “Het wordt een geweldige editie, want de toeristen zijn terug”
  PREMIUM
  Brugge

  Deze handelaars kijken uit naar Brugse kerstmarkt: “Het wordt een geweldige editie, want de toeristen zijn terug”

  Bekomen van de coronacrisis en gerustgesteld door de vele kerstbomen die voortaan de zwarte containers bedekken: de handelaars op de Brugse kerstmarkt kunnen vanaf vrijdag alleen maar positief vooruit kijken. Dat doen ze ook, want er heerst veel enthousiasme om eraan te beginnen. “Al zijn we ook benieuwd of de energiecrisis de portemonnee van de bezoekers vaker dicht zal houden”, zegt standhouder Dafne Van Windekens.
 2. IN BEELD. Supporters in WK-dorp Oostkamp tevreden met winst maar kritisch voor de Rode Duivels
  Oostkamp

  IN BEELD. Supporters in WK-dorp Oostkamp tevreden met winst maar kritisch voor de Rode Duivels

  Met enkele honderden zakten ze woensdagavond af naar het WK-dorp in Oostkamp om de eerste wedstrijd van de Rode Duivels te volgen. Na afloop waren de supporters tevreden met de overwinning maar kritiek en ontgoocheling hoorden er ook bij. “Het is precies of sommige van onze sterspelers zich vandaag wat inhielden en bang waren om voluit te voetballen”, reageert Lennert Vanhoenaecker (28) uit Moerbrugge die wel veel lof had voor de organisatoren van het WK-dorp.