De feiten speelden zich af in de haven van Zeebrugge.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af in de haven van Zeebrugge. © Benny Proot

Havenarbeiders voor rechter na diefstallen uit containers en huiftrailers: "Ik vorder strenge straffen voor deze vier aasgieren”

Zeebrugge/BredeneVier dokwerkers staan in de Brugse rechtbank terecht voor diefstallen van alcohol, parfum en wasmiddel uit containers en huiftrailers. Spilfiguur volgens het parket was ‘foreman’ P.L. (51) uit Lissewege. Hij en de drie andere beklaagden riskeren strenge celstraffen.

  1. “De voorverkoop loopt nu al beter dan de voorbije edities”: Cactusfestival maakt zich op voor knaller van een 39ste editie
    PREMIUM
    Brugge

    “De voorver­koop loopt nu al beter dan de voorbije edities”: Cactusfes­ti­val maakt zich op voor knaller van een 39ste editie

    Met Live Is Live en Feest in ‘t Park is het Brugse festivalseizoen stevig op gang getrokken. Straks is het de beurt aan het 39ste Cactusfestival, het grootste van allemaal. “Als er nieuwkomers op de kalender bijkomen, staan we daar met belangstelling naar te kijken”, zegt organisator Patrick Keersebilck, die met zijn organisatie voor een aantal cruciale maanden staat.