Het Jan Breydelstadion afbreken en een nieuw stadion bouwen voor Club én Cercle op Olympia: Groen heeft een voorstel klaar.
Volledig scherm
Het Jan Breydelstadion afbreken en een nieuw stadion bouwen voor Club én Cercle op Olympia: Groen heeft een voorstel klaar. © Photo News

Groen: “Bouw voetbalstadion op de Olympiasite, met Club als eigenaar en Cercle als huurder”

BruggeDe Brugse oppositiepartij Groen heeft de oplossing voor het stadiondossier, dat na de uitspraak van de Raad van State in een impasse lijkt te zijn beland. Groen stelt voor om een nieuw stadion te bouwen op Jan Breydel, met Club als eigenaar en Cercle als huurder.

 1. Vlaanderen onderzoekt aanleg spitsstroken E403 tussen Roeselare en Brugge
  Roeselare/Brugge

  Vlaanderen onderzoekt aanleg spitsstro­ken E403 tussen Roeselare en Brugge

  De Vlaamse regering maakt volgend jaar 620.000 euro vrij voor een studie over de mogelijke aanleg van spitsstroken langs de E403 tussen Roeselare en Brugge. Ook de aanpak van het knooppunt in Brugge, waar de E403 en E40 samenkomen, maakt deel uit van het onderzoek. Dat leert Vlaams volksvertegenwoordiger en Izegems burgemeester Bert Maertens (N-VA) uit het ontwerp van geïntegreerd investeringsprogramma (GIP) voor 2021, dat minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) vrijgaf aan de parlementsleden.
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend